Sfaturi de la pompieri

Pompierii  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” sunt în plină campanie de prevenire a incendiilor în bisericile doljene. Pentru desfășurarea fără incidente a evenimentelor, ofiţerii şi subofiţerii de la Inspecţia de Prevenire  supraveghează în teren respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor în timpul ceremoniilor religioase.

În perioada Sfintelor Sărbători de Paşti, când bisericile primesc un număr mare de credincioși, se impune cunoașterea și respectarea următoarelor reguli minime de prevenire a incendiilor.

În noaptea de Înviere, pompierii militari vor supraveghea în teren respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor în timpul ceremoniilor religioase cu public numeros. Peste 200 de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” vor fi de serviciu ca să intervină rapid în cazul producerii unor situații de urgență.

Pe de altă parte, pompierii le amintesc credincioşilor, dar şi slujitorilor bisericilor  obligativitatea respectării unor reguli de apărare împotriva incendiilor, pentru ca să se evite evenimente ce ar putea periclita viaţa persoanelor şi integritatea patrimoniului istoric şi cultural.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.