„Reciclăm – suntem mici, dar puternici!”

Sunt mici, dar puternici! Sunt mici, dar învață să recicleze! Vorbim de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit  „Paradisul Copiilor”. Prichindeii sunt implicați într-un amplu program de educație privind protecția mediului, iar în cadrul acestuia spațiul verde din fața grădiniței va fi reamenajat.

Grădinița cu Program Prelungit “Paradisul Copiilor” din Craiova în parteneriat cu Fundația “Anya“ au lansat, astăzi, proiectul „Reciclăm – suntem mici, dar puternici!”. În cadrul unității de învățământ, activitățile de educație ecologică sunt o practică des întâlnită, astfel că ideea proiectului a pornit de la dorința de a-i conștientiza pe cei mici de importanța protecției mediului înconjurător. Responsabilizarea preșcolarilor, dar și  a părinților lor privind importanța reciclării prin colectarea selectivă a deșeurilor este obiectivul principal al proiectului.

În acest proiect sunt implicați peste 300 de participanți, preșcolari, părinți, cadre didactice și reprezentanți și voluntari ai Fundației “Anya”.

Conducerea Grădiniței “Paradisul Copiilor” și-a propus să facă și două mini-laboratoare, unul pentru Informatică și unul de Știință, special amenajate pentru nevoile preșcolarilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.