Oportunități de studiu

Caravana Educațională UniversiDay a ajuns la Craiova. Colegiul Național “Frații Buzești”a găzduit, astăzi, un târg expozițional prin care elevii pot să afle despre cele mai noi oportunități de studiu din învățământul superior, dar și despre activitățile de voluntariat pe care le pot face pentru dezvoltarea profesională și personală.

Pentru a fi cât mai aproape de elevi și a răspunde întrebărilor pe care aceștia le au cu privire la ”Ce voi face după terminarea liceului?” reprezentanți  ai Universității din Craiova s-au întâlnit cu elevii și le-au prezentat domeniile de studiu, dar și cele mai noi oportunități de pe piața de studiu universitar.

Elevii din toate instituțiile de învățământ din județul Dolj sunt invitați să afle direct de la universitari care sunt programele de studiu pe care le pot găsi la anumite universități, care sunt beneficiile pe care acestea le prezintă și spre ce se îndreaptă proaspeții absolvenți de facultate.

Evenimentul este un târg expozițional unde elevii pot afla de la cei 10 expozanți despre oportunitățile de studiu în străinătate și în România, precum și despre oportunități de voluntariat.

Grupul EDUCATIVA  continuă promovarea ofertelor educaționale. Mâine, gazda târgului expozițional va fi Colegiul Național ”Elena Cuza.”

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.