Târg de nunţi la Craiova

Cea mai mare expoziţie dedicată nunţilor din regiunea Oltenia, Wedding Fever îşi va deschide porţile, mâine, la Centrul Multifuncţional din Romaneşti. Evenimentul, care va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente, este proiectat să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea lor.

Expozanţii  târgului de nunţi provin din domenii complementare, precum florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurant, laboratoare foto, creatori sau distribuitori de rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Evenimentul va include momente interactive şi creative, show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, dar şi o tombolă cu premii importante. Activitățile din cadrul târgului sunt menite să-i inspire și să îi sprijine pe viitorii miri in luarea celor mai potrivite decizii pentru nunta lor, in acord cu așteptările și personalitatea acestora.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.