Hector Prieto-Sanchez, la Filarmonică

„Stagiunea Prieteniei” organizată de Filarmonica „Oltenia” îl aduce la Craiova, în concertul de mâine-seară, pe Hector Prieto-Sanchez. Solistul spaniol va cânta, în primă audiţie,  în compania Orchestrei Simfonice a instituţiei, condusă de Marius Hristescu. Concertul va începe, ca de obicei, la ora 19.00, iar preţul biletelor variază între 15 şi 30 lei.

Concert pentru trombon-bas şi orchestră, în primă audiţie la Craiova, cu Hector Prieto-Sanchez. Solistul spaniol a început studiul muzicii la vârsta de 11 ani şi este licenţiat al Conservatorului Superior de Muzică din Salamanca, absolvind cu Premiul de Onoare. Din 2010, Hector Prieto-Sanchez studiază sub îndrumarea lui Konrad von Abel dirijatul de orchestră și muzică de cameră, din perspectiva abordării fenomenologice. În prezent, își desfășoară activitatea ca interpret la trombone bas în Orquesta Sinfónica de Navarra.

Concertul va începe, ca de obicei, la ora 19.00, iar biletele au preţurile de 30 lei, 20 lei pentru pensionari şi 15 lei pentru elevi şi studenţi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.