Profesori francezi la Facultatea de Drept

Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova desfăşoară programul de studii universitare de masterat, specializarea „Drepturile omului”, cu predare în limba franceză. În cadrul acestuia vor susţine mai multe cursuri profesori invitaţi de la facultăţile de drept partenere din Franţa, Elveţia şi Spania.

Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova oferă studenţilor săi primul program de studii în limba franceză. În cadrul acestuia, nouă profesori din ţări francofone vor veni în Bănie pentru a susţine cursuri de specialitate. Primii, care au ajuns la Facultatea de Drept, sunt doi profesori invitaţi de la Universitatea Bourgogne din  Franţa.

Pentru anul universitar viitor, Facultatea de Drept pregăteşte un program de master, specializarea Dreptul afacerilor/ Business Law, cu predare în limba engleză. De asemenea, pentru studenţii străini din cadrul programului Erasmus+ sunt pregătite materiale didactice în limba engleză sau franceză.

Săptămâna viitoare, în Bănie va veni pofesorul Gerhard Fiolka de la Universitatea Fribourg din Elveţia, care va susţine cursul „Drept penal internaţional”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.