800 de locuri de muncă

800 de locuri de muncă sunt oferite de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul EURES România. Oferta este în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură. Durata contractului este de aproximativ 3 luni, iar salariul oferit este de 40 de euro. Sunt căutate persoane apte pentru munca la câmp, nefiind necesară experienţa anterioară în agricultură.

Agenţia Natională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES România, va organiza selecții pentru ocuparea a 800 locuri de muncă sezoniere, în domeniul agricol, în Spania.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj,care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj din Craiova, pentru a se înregistra în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.Înregistrarea în baza de date se face pe baza următoarelor documente: copie carte identitate, CV Europass, adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.