Teatrul de Vară, inaugurat

Teatrul de Vară, conceput ca o fericită îmbinare între tradiţie şi inovaţie, a fost inaugurat, astăzi, de reprezentanţii Primăriei Craiova. După aproximativ 3 ani de la debutul lucrărilor de reabilitare şi cu o investiţie de 800.000 de euro, clădirea este cu totul alta. Au fost montate arce care vor acoperi gradenele şi 878 de scaune ,ceea ce face din Teatrul de Vară cea mai mare sală de spectacole pe care o are Craiova.

Cea de-a doua investiție din parcul Nicolae Romanescu după Grădina Zoologică a fost inaugurată astăzi. Teatrul de Vară este pregătit să îşi întâmpine oaspeţii în cele mai bune condiţii.

Şi veştile bune nu se opresc aici, lucrările de reabilitare ale Parcului „Nicolae Romanescu” se apropie cu paşi repezi de finalizare. Primăria Craiovei a primit avizul Ministerului Culturii pentru gardul care împrejmuieşte lacul cu lebede astfel încât în aproximativ două luni va fi făcută recepţia lucrării.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, speră ca RADEF să dea cât mai curând grădina de la Patria pentru a începe lucrările de amenajare pentru ca oraşul să se bucure de încă o sală în aer liber.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Felicitari pentru finalizarea acestui lacas de cultura. Concluzia este simpla, inca se mai poate face cate ceva in Romania. Chiar daca nici cei care au intocmit acest proiect, nu au crezut ca arcadele pentru acoperisul scenei si al tribunei nu se pot realiza in Romania, dupa cum spunea Doamna Primar Olguta Vasilescu in 7 octombrie 2015, (accesati urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=y241kyMlLaM ), uite ca s-au putut realiza. Concluzia este simpla. Atat timp cat statul roman va proteja si nu va incurca mediul privat cu capital romanesc, va fi bine. Protectia statului nu se va putea realiza, decat in conditiile promulgarii pana la alegerile parlamentare, a ”Legii, privind munca, protectia sociala a muncii si protectia de stat a capitalului privat romanesc, de mentinere si creare a noi locuri de munca”. Acest proiect a fost intocmit si propus Guvernului Romaniei, pentru al sustine ca pe propriul sau proiect, de Asociatia ”S.O.S. MEDIUL PRIVAT”, Noi sa muncim si statul sa ne protejeze. Asta e. Nu te supara frate, dar asa nu se mai poate !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.