„Expo Halloween” la UCv

Dovleci, vrăjitoare, scheleți, dar și aranjamente florale specifice toamnei au putut fi admirate și achiziționate de vizitatori, aseară,  în cadrul expoziţiei dedicate sărbătorii internaționale de Halloween. Evenimentul a fost  organizat de elevii Liceului de Arte “Marin Sorescu” şi  de studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Horticultură a Universităţii din Craiova.

„Expo Halloween” a fost un eveniment deschis tuturor celor care au dorit să admire și să achiziționeze decorațiuni specifice acestei sărbători. Dovleci sculptați, lilieci, fantome, monștri, dar și aranjamente florale au fost create de talentații studenți ai secției de Peisagistică de la Facultatea de Horticultură.

Vizitatorii au avut parte și de o scenografie specială, din care nu au lipsit monștrii, vampirii, muzica, mașinile de fum și decorurile speciale.

Studenţii secțiilor de Peisagistică și Horticultură au fost recompensaţi cu diplome de către reprezentanţii Universităţii din Craiova pentru munca depusă pentru crearea acestui eveniment.

Evenimentul a avut si o componenţă caritabilă, banii strânşi din vânzarea obiectelor se vor duce la un student cu probleme de sănătate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.