A traversat prin loc nepermis

O femeie de 89 de ani din Craiova si-a pierdut viaţa după ce a traversat prin loc nepermis. Aceasta  a fost acroşată de un tramvai după ce a ajuns pe spaţiul verde dintre cele două sensuri de mers de pe bulevardul Nicolae Titulescu. Se pare că bătrâna s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut peste vagonul din spate al tramvaiului.

Încă o persoană şi-a pierdut viaţa pentru că nu a trecut strada pe trecerea de pietoni. Este vorba despre o bătrână de 89 de ani care a traversat un sens de mers al bulevardului Titulescu, iar când a ajuns pe spaţiul verde s-a dezechilibrat şi a fost acroşată de vagonul din spate al unui tramvai. Din păcate, nici medicii care au resuscitat-o zeci de minute nu au putut să-i mai salveze viaţa.

Vatmanul tramvaiului le-a explicat poliţiştilor că nu a putut face nimic. El susţine că bătrâna este vinovată pentru că a traversat strada prin loc nepermis. Chiar şi aşa, conform procedurilor, oamenii legii au întomit actele premergătoare urmăririi penale împotriva acestuia, pentru ucidere din culpă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.