Ofertă amplă de formare

Casa Corpului Didactic Dolj a lansat ofertele de perfecţionare pentru anul şcolar 2016/2017. Până la avizarea acestora de către Ministerul Educaţiei, formatorii vor urma programa de anul trecut. Anual, în judeţul Dolj, sunt formate aproximativ 7000 de cadre didactice.

Pentru anul şcolar 2016/2017, sunt prevăzute mai multe programe de formare şi perfecţionare, cum ar fi pregătirea debutanţilor în vederea susţinerii examenului naţional de definitivare în învăţământ, îndrumarea cadrelor didactice încadrate ca suplinitori, în vederea participării la susţinerea concursului naţional de ocupare a posturilor vacante sau formarea celor care fac parte din comisiile de organizare şi desfăşurare a probelor practice/orale în profilul postului.

Cei care urmează aceste cursuri şi obţin competenţele necesare sunt atent monitorizaţi. Nu este vorba despre un control propriu-zis, ci doar se veghează dacă aplică cele învăţate la cursuri şi, eventual, vor primi recomandări pentru a pune în practică cât mai bine cele învăţate. Scopul acestor cursuri de îndrumare şi perfecţionare este să formeze cadrele didactice să fie cât mai eficiente la clasă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.