Mobilităţi Erasmus+

Patruzeci de studenţi ai Facultăţii de Litere de la Universitatea din Craiova vor studia în străinătate în acest an. 27 dintre aceştia au plecat deja în ţări din Europa, iar următorii 11 vor pleca în cel de-al doilea semestru. Majoritatea studenţilor sunt selectaţi pentru universităţi din Franţa, apoi Germania, Italia şi Spania.

În urma examenului de selecţie pentru mobilităţile Erasmus+ pentru semestrul al II lea al anului universitar 2016-2017 au fost promovaţi 11 studenţi, 7 dintre aceştia vor merge cu bursă în altă ţară şi 4 vor merge în plasament, adică vor face stagii de practică în universităţile europene.

Studenţii care doresc să studieze în străinătate cu bursa Erasmus+ în anul universitar 2017-2018 pot participa la examenul de selecţie care se va organiza în luna martie.

Studenții care pleacă prin programul Erasmus nu pot sta la universitățile din străinătate mai puțin de trei luni, dar nici mai mult de 12 luni. Alegerea perioadei trebuie să permită finalizarea ei cu examene care vor fi recunoscute și echivalate în România proporțional cu numărul de credite.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.