Exerciţiu antitero

Tribunalul Dolj, sub asaltul interlopilor! În timp ce se desfăşura procesul “Şerifului”, 3 prieteni ai acestuia au intrat în sala de judecată şi au luat ostatici toţi oamenii aflaţi în sală. Din fericire, acesta a fost doar un exerciţiu al forţelor de ordine din cadrul Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului. Aceasta a fost cea de- a doua activitate din cadrul exerciţiului “Pelendava 16”.

Peste 50 de oameni ai legii au participat, astăzi, la cea de a doua activitate a exerciţiului Pelendava 16. Scopul acţiunii este dezvoltarea capacităţii de interoperabilitate şi intervenţie în sistem integrat, în cazul rezolvării unei situaţii concrete.

“PELENDAVA 16” este un exerciţiu de antrenament planificat, bazat pe scenarii adaptate după posibile situaţii reale, iar o parte din activităţi, se vor desfăşura în spaţiul public, fără a afecta buna desfăşurare a activităţilor instituţionale şi fără a impune restricţii majore de circulaţie. Ultimul exerciţiu se va desfăşura în zona Aeroportului Craiova, mâine, începând cu ora 10.00.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.