Ultima probă orală la BAC

A început ultima probă orală a Bacalaureatului. Elevii de clasa a XII-a nu au scăpat de focurile examenelor. Aceştia susţin, până pe 1 iulie, evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Cei mai mulţi candidaţi susţin proba la Limba engleză.

Pe 27 iunie, a început ultima probă orală pentru Bacalaureat. Este vorba de cea de competenţe lingvistice de comunicare într-o limbă de circulaţie internaţională. Examinarea va dura până pe 1 iulie, fiind înscrişi 3.312 candidaţi, cei mai mulţi la Limba engleză, iar pentru Limba rusă nu a fost înregistrat decât un singur elev , cel care a absolvit în urmă cu mai bine de 20 de ani liceul şi acum luptă pentru Bacalaureat.

Pe 4 iulie vor debuta probele scrise ale examenului, iar pe 12 iulie se vor afişa rezultatele. Şi la Bacalaureatul 2016, înregistrările audio-video din sălile de examen vor fi verificate, prin sondaj, de către comisiile de BAC, după încheierea fiecărui examen scris. Elevii prinşi că au încercat să copieze sau că au copiat vor fi eliminaţi din examen.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.