Reduceri de preţuri

Preţuri mai mici la biletele de tren. CFR Călători Craiova are veşti bune pentru pasageri. Aceştia îşi pot cumpăra bilete şi abonamente la tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, valabile pentru rangul de tren InterRegio.

Craiovenii care doresc să călătorească cu trenul în perioada următoare au parte de reduceri substanţiale, astfel o călătorie cu trenulul InterRegio până la Bucureşti costă 31 lei, în loc de 56 lei. În plus, pe rutele: Craiova – Mangalia, Piatra Olt – Craiova, Craiova – Bucureşti Nord, preţurile biletelor de clasa a 2-a au reduceri cuprinse între 40% – 50%. La trenurile pe ruta Craiova-Mangalia preţurile sunt reduse cu 45% la clasa a-II-a şi costă 48 lei în loc de 87 lei. De aceste tarife beneficiază toţi pasagerii urcaţi/coborâţi în/din una din staţiile de pe ruta Craiova-Videle, inclusiv, având ca staţie de destinaţie/plecare una dintre staţiile de pe ruta Constanţa-Mangalia.

Aceste tarife nu includ şi tariful de rezervare a locului, de 3.9 lei.

Biletele pot fi cumpărate atât Online de pe site-ul CFR, de la automatele din gări, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, dar şi de la agenţiile de turism.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.