În aşteptarea rezultatelor

Copiii de la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a au susţinut, luna trecută, evaluări naţionale. Rezultatele elevilor la testări vor fi supuse unui proces de analiză de către cadrul didactic şi de către colectivul de catedră din fiecare unitate şcolară. În urma acestei analize, profesorii vor decide, acolo unde este cazul, elaborarea planului individualizat de învăţare al elevului.

Luna trecută peste 15.000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a au susţinut evaluări naţionale. Rezultatele acestor teste şi planurile individualizate se vor comunica, în perioada următoare, părinţilor elevilor şi constituie documente din portofoliul educaţional al elevului.

În Dolj, au fost constituite 155 de centre de examen, subordonate unei Comisii Judeţene, la fiecare an de studiu fiind câte 5.000 de elevi care au susţinut examinarea. La clasa a VI-a, a fost o poziţie deosebită, dacă în ceilalţi ani examinarea a început la ora 9.00, aici a debutat la ora 12.00, hotărârea fiind luată de Comisia Judeţeană.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.