“Să încurajăm consumul de fructe”

Premieră la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Ţiţeica”. Cu mic cu mare, elevii de la clasele V-VIII au pregătit, astăzi, o salată uriaşă de fructe.  Copiii au ieşit în curtea şcolii, alături de conducere şi de diriginţi şi au tocat fructe de toate felurile pentru toţi colegii.

Salata uriaşă pregătită minuţios din mere, pere, kiwi, cireșe, banane, portocale, caise și multe altele, delicat tăiate și așezate în castronașe speciale a avut un real succes. După ce au fost aşezate în micile recipiente, fructele au fost servite, cu mare poftă, de toţi cei prezenţi.

Iniţiativa aparține directoarei, Camelia Buzatu, care spune că își iubește foarte mult elevii și care, înainte de vacanța mare, intenționează să invite deopotrivă părinţii şi copiii școlii să mănânce sănătos întreaga vară. Conducerea instituţiei susţine că această hrană este cea mai importantă sursă de vitamine şi minerale şi este recomandată de nutriţionişti pentru dezvoltarea inteligenţei copiilor.

Tot între inițiativele ce anunță venirea vacanţei mari se regăseşte şi  Balul mascat organizat de conducerea şcolii în ziua de 22 iunie, când toată lumea din instituție este invitată la a se costuma și la a participa la un mare bal mascat cu premii pentru cel mai reușit costum.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.