CAS-ul, în control

Amenzi şi avertismente în urma controalelor CAS Dolj. Verificările efectuate de inspectorii Casei de Asigurări de Sănătate Dolj, în ultima lună, nu au rămas fără urmări. Aceştia au trecut pragul mai multor furnizori de servicii medicale în asistenţa medicală primară şi au descoperit o serie de deficienţe.

În luna mai 2016, Casa de Asigurări de Sănătate Dolj a efectuat 32 de acţiuni de control la furnizorii de servicii medicale, din care 15 controale tematice şi 17 controale operative.             În asistenţa medicală primară au fost efectuate 13 acţiuni de control, dintre care 9 tematice şi 4 operative, iar neregulile au fost variate.

Nu au scăpat de controalele inspectorilor CAS nici furnizorii de servicii clinice.  Aici acţiuni de control tematic au vizat existenţa documentelor justificative pentru serviciile medicale acordate pacienţilor, constatându-se că au fost raportate servicii medicale pentru pacienţi care la data respectivă figurau internaţi sau neasigurarea programului de activitate de 35 ore pe săptămână.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.