Pe podium la Atena

Facultatea de Drept din Craiova, pe podium la Atena. Studenţii olteni şi-au adjudecat locul 3 la evenimentul studenţesc International Mediation Tournament, care s-a defăşurat  în Grecia. După 2 zile de training-uri şi alte 2 de competiţie echipa cu numărul 21 în concurs s-a calificat în semifinale şi apoi în finală. Facultatea de Drept din Craiova a făcut astfel primul pas important în lumea internaţională a medierii prin această competiţie fiind la primul premiu de acest gen.

Facultatea de Drept din Craiova a ocupat locul 3 dintr-un număr total de 22 de echipe din 9 ţări la turneul organizat de International Academy of Dispute Resolution în Grecia.

După o competiţie acerbă, studenţii craioveni au reuşit să ajungă în marea finală unde au surclasat echipe care aveau mai multă experiență în domeniu, unele dintre ele cu ani de practică.

Facultatea de Drept din Craiova a făcut primul pas important in lumea internaţională a medierii prin această competiţie organizată de Elena Koltsaki şi preşedintele Meghan Sweeney . Este un premiu important pentru facultate, primul de acest gen, rezultat al eforturilor studenţilor care sunt mereu preocupaţi de performanţă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.