Baloanele bucuriei

Peste 700 de copii au trimis spre cer baloanele bucuriei. Cu mic cu mare, alături de dascălii lor, elevii de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Ţiţeica” au dansat, au cântat şi au lansat în univers baloane umplute cu heliu şi cu….dorinţele lor inocente.

Evenimentul este organizat în fiecare an de către conducerea şcolii care consideră că este un privilegiu, ca în această minunată zi de 1 Iunie, să te afli în preajma copiilor.

Finalul de an şcolar este plin de surprize pentru copiii de la Şcoala Gimnazială “Gheorghe Ţiţeica”. Atât micuţii de la clasele pregătitoare, cât şi elevii de gimnaziu vor avea parte de două momente speciale: un bal mascat şi o salată uriaşă cu topping de toate culorile şi pentru toate gusturile.

Ziua Internaţională a Copilului, marcată în stil original de către elevii, învăţătorii, profesorii, părinţii şi conducerea Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Ţiţeica” din Craiova, a fost menţionată pentru prima dată la Geneva, la Conferinţa mondială pentru Bunăstarea şi Protejarea Copiilor, din august 1925.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.