Pregătiţi pentru competiţie

Universitatea din Craiova a fost, astăzi, gazda celei de-a XXVIII-a ediţii a “Agronomiadei” – cel mai mare concurs ştiinţific şi profesional, specific instituţiilor de învăţământ superior cu profil agronomic din ţară.  Evenimentul este organizat de Facultățile de Agronomie și Horticultură și reuneşte sute de studenţi şi cadre didactice din alte 4 centre universitare.  Această competiţie cu tradiţie  îi va desemna pe cei mai buni studenţi din domeniu.

Începând de astăzi şi până duminică, Craiova este în competiţie naţională. Agronomiada se desfăşoară pe două planuri – ştiinţific şi sportiv –, la el participând studenţi ai tuturor universităţilor agronomice din ţară: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Craiova.

AGRONOMIADA 2016 are, pe lângă componenta profesional-ştiinţifică, şi concursuri sportive, studenţii urmând să participe la întreceri la fotbal şi tenis de câmp. Şi pentru acestea există un regulament cu menţiuni clare referitoare la regulile de joc şi punctajul acordat pe echipe. Festivitatea de premiere a câştigătorilor concursurilor din cadrul AGRONOMIADA va avea loc mâine, 14 mai, de la ora 18.00, în Sala „Alexandru Buia” a Facultăţii de Agronomie din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.