Idei de afaceri , premiate

Oamenii de afaceri se cunosc de mici. De aceea, liceenii din Craiova  au fost  invitaţi la o competiţie a ideilor de business. Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor este cea care a organizat evenimentul care le-a adus elevilor diplome şi aprecierea unor oameni de afaceri din Bănie.

Cele mai bune proiecte de afaceri dezvoltate de către elevii liceelor doljene şi studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor  a Universităţii din Craiova, sub coordonarea cadrelor didactice ce predau discipline economice în cadrul liceelor, respectiv a cadrelor didactice FEAA, au fost selectate, astăzi, în etapa finală a competiţiei “Cea mai bună idee de afaceri”.

Concursul a fost  adresat elevilor din liceele judeţului Dolj, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial, domeniul economic, dar şi oportunităţile de carieră în domeniu.

Jurizarea finală a  fost făcută de către o comisie compusă din reprezentanţii mediului de afaceri regional, reprezentantul ISJ şi decanul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor a Universităţii din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.