Noii decani

Universitatea din Craiova a finalizat concursul pentru stabilirea decanilor fiecărei facultăţi. Excepție face însă Facultatea de Științe Sociale, unde au apărut contestații în privința celor doi candidaţi.

Procesul de desemnare a noilor structuri de conducere ale Universității din Craiova s-a finalizat ieri cu desemnarea decanilor. Astfel, la Facultatea de Litere, funcția a fost ocupată de conf. univ. dr. Ana Maria Preda, iar la Facultatea de Inginerie Electrică, de prof. univ. dr. Marian Ciontu. În ceea ce privește Facultatea de Drept, prof. univ. dr. Sevastian Cercel a obținut încă un mandat, la fel ca și prof. univ. dr. Dumitru Nicolae, care rămâne decanul Facultății de Mecanică.

La facultățile la care s-a înscris doar câte un candidat au fost validați de comisia de concurs următorii: astfel, la Agronomie  decan  va fi prof. univ. dr. Alexandru Tudor, la Facultatea de Automatică și Calculatoare – prof. univ. dr. Dan Selișteanu, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor – prof. univ. dr. Nicolae Sichigea. De asemenea, la Facultatea de Horticultură a promovat concursul prof. univ. dr. Sina Cosmulescu Niculina, la Facultatea de Teologie – pr. conf. univ. dr. Răzvan Stan. La alte două facultăți, candidații au ocupat și până acum funcția de decan. Astfel, la Facultatea de Științe, a primit un nou mandat conf. univ. dr. Gabriela Iacobescu, iar la Facultatea de Educație Fizică și Sport – prof. univ. dr. Marian Dragomir. Toți candidații au fost validați de comisia de concurs in Senatul Universității.

La Facultatea de Științe Sociale candidaturile celor doi candidaţi, conf. univ. dr. Ionuț Șerban și conf. univ. dr. Constanțiu Dinulescu, au fost contestate de unii profesori universitari.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.