Concurs tehnic regional

Facultatea de Inginerie Electrică în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Colegiul „Ştefan Odobleja” organizează cea de-a doua ediţie a Concursului regional „Electrotehnică– Electromecanică – Electronică– 3E” . La această competiţie s-au înscris 100 de elevi  din clasele a IX-a şi a X-a de la 11 licee din judeţele Dolj, Olt, Vâlcea şi Gorj.

Universitatea din Craiova a organizat ieri concursul interdisciplinar regional „ELECTROTEHNICĂ – ELECTROMECANICĂ – ELECTRONICĂ – 3E”. Competiţia a avut loc la Facultatea de Inginerie Electrică, unde elevii au avut de rezolvat trei probe: o probă teoretică scrisă, o probă de creativitate şi o probă practică asistată de calculator.

Elevii veniţi în număr mare din cele 4 judeţe ale Olteniei au aşteptat cu emoţie subiectele şi speră să obţină rezultate bune la acestă competiţie .

Concursul se află la cea de-a doua ediţie şi este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Colegiul „Ştefan Odobleja”. Evaluarea rezultatelor s-a facut de către o comisie mixtă formată din cadre didactice universitare şi cadre didactice din mediul preuniversitar. Toţi elevii vor primi premii şi diplome din partea organizatorilor .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.