Înscrierea continuă

S-a terminat cea de-a doua etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare, pentru anul şcolar 2016-2017. Sunt depuse peste 100 de cereri de înscriere, care vor fi verificate, dar reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean anunță că niciun copil nu va rămâne neînscris în sistemul de învăţământ.

La finalizarea celei de-a doua etape, au fost depuse de către părinți 135 de cereri pentru înscrierea în clasa pregătitoare. În urma afişării rezultatelor, părinţii se pot adresa Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, în perioada 15-18 aprilie, solicitând înscrierea, în limita numărului locurilor disponibile, dar la şcolile de circumscripţie.

Urmează cea de-a treia etapă, la care se vor lua în discuţie, în perioada 19-22 aprilie, cazurile celor neînmatriculaţi. Este vorba despre cei care nu au fost admişi, în primele faze la nicio şcoală, cei care nu au bifat, ca primă opţiune şcoala de circumscripţie şi cei care nu au participat deloc la înscriere, din diverse motive – părinţi plecaţi în străinătate sau probleme medicale. În ultima etapă, vor avea prioritate cei care, din motive obiective, nu au putut fi înscrişi, dar care fac parte din aria şcolară, prin adresă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.