Societatea, studiu de caz

 

Astăzi, în Sala “Mihai Eminescu” a Casei Universitarilor din Craiova, a avut loc prima ediţie a Conferinţei Internaţionale de Ştiinţe Sociale şi Umaniste: Forum on Studies of Society. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova, parteneri fiind mai multe instituţii de învăţământ superior, de profil sociologic şi asistenţă socială din mai multe ţări.

La întâlnire, au participat, pe lângă conf.univ.dr. Ionuţ Şerban, decanul Facultăţii de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova, lector univ.dr. Emilia Sorescu, din partea aceleiaşi instituţii de învăţământ superior, dar, în acelaşi timp, şi preşedintele Filialei Dolj a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali, prof.univ. dr Adrian Dan, de la Universitatea din Bucureşti, prof.univ.dr. Rossen Roussev , de la Universitatea din Veliko Trnovo (Bulgaria). Au intervenit, online, şi emisari din partea partenerilor din Turcia şi Polonia.

Atât decanul Facultăţii de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova, cât şi reprezentantul Universităţii din Bucureşti s-au arătat onoraţi de acest eveniment, care se doreşte perpetuat.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.