Număr mare de solicitări

Vizele de flotant au fost în prim-planul şedinţei de Consiliu Judeţean. Numărul mare de solicitări pentru obţinerea unui astfel de document în anumite comune din Dolj a trezit suspiciuni în rândul aleşilor judeţeni care au dorit lămuriri de la directorul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj.

Consilierul judeţean Marian Irinei şi-a exprimat temerea că la alegerile locale ar putea fi viciat votul din cauza numărului mare de oameni care doresc în ultima perioadă să obţină viză de flotant în anumite localităţi din Dolj. Doar la Vela în ultimele 3 luni au fost înregistrate peste 160 de astfel de cereri.

Directorul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj, Marin Stănică, a recunoscut că a crescut cu peste 10% numărul cererilor pentru vizele de flotant faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conducerea Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj a dat asigurări că toţi cei care depun cerere pentru obţinerea vizei de flotant vor fi verificaţi cu ajutorul poliţiştilor.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.