Cartea funciară, în prim plan

Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova va organiza, mâine, Conferința națională „Cartea funciară: aspecte și probleme practice actuale“. La eveniment vor participa profesori de marcă din domeniul dreptului civil de la universităţi din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Sibiu şi Craiova. Conferința va fi deschisă de alocuțiunea prof. univ. dr. Valeriu Stoica, ministrul Justiţiei în perioada de început a reformelor în materie de cărţi funciare.

Având în vedere că în Oltenia sunt mari probleme legate de cartea funciară de care se lovesc mereu nu numai practicienii Dreptului ci şi proprietarii, o astfel de conferinţă este binevenită.

Participanții la manifestare – avocați, notari, registratori  – au avut posibilitatea de a adresa întrebări din practică chiar din momentul înscrierii la conferinţă, astfel încât caracterul comunicărilor să fie unul cât mai practic, viu și disputat, în stil oltenesc, așa cum ne-a obișnuit deja Dreptul, care demonstrează o dată în plus că se află într-o continuă dezvoltare și adaptare la realitățile concrete ale practicii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.