Parteneriat pentru dezvoltare

Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Drept a Universităţii din Coruna, Spania. Scopul principal este dezvoltarea de proiecte doctorale comune între cele două facultăţi. Un alt proiect vizat de această colaborare este înfiinţarea unui nou program de master cu tema „Drepturile omului” care va fi predat în limba franceză de profesorii facultăţilor partenere.

Oaspeţi de seamă la Facultatea de Drept. Jose Manuel Sobrino şi Gabriela Oanţă, profesori la Universitatea din Coruna, Spania, sunt prezenţi la Craiova pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la o viitoare colaborare în domeniul cercetării doctorale între cele două instituţii de învăţământ.

Parteneriatul dintre cele două facultăţi va fi bazat pe schimbul de experinţă academică şi va avea ca obiectiv crearea de noi programe pentru Master care să fie studiate în ambele ţări.

Traducere: „Pentru noi este o onoare şi o plăcere să fim în Craiova şi să împărtăşim colegilor români de la Facultatea de Drept din experienţa noastră. Sper ca lucrurile să avanseze rapid şi că în curând să se concretizeze în situaţii reale, cu teze de doctorat prezentate atât în Spania, cât şi aici la Craiova. Mi-aş dori să facem împreună programe pentru master, să existe schimburi de experinţă între profesori.Cred că este o mare ocazie pentru studenţii din ambele ţări să poată beneficia de colaborarea dintre cele două ţări.”

Un alt proiect vizat de această colaborare este înfiinţarea unui nou program de master cu tema „Drepturile omului” care să fie predat în limba franceză de profesorii facultăţilor europene partenere ale Facultăţii de Drept.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.