Ora Pământului

Ora Pământului este cea mai mare mișcare voluntară de mediu. România a încurajat organizații, companii, instituții publice și centre culturale din toată țara să stingă lumina timp de o oră, pe 19 martie, la ora locală 20.30. Craiova a fost alături de 7.000 de orașe din peste 160 de țări, pentru a arăta că dorește mai multă determinare și acțiuni concrete în problemele de mediu.

 

România a demonstrat în fiecare an că cetățenii ei sunt interesați de mediu din ce în ce mai mult și că sunt dispuși să se implice în activități durabile, să acționeze și la nivel individual sau în cercuri apropiate pentru a da un exemplu și altora că schimbarea comportamentului față de natură este posibilă și la îndemâna oricui.

Asociația Studenților din Facultatea de Fizică din Craiova și Asociația Junior Chamber International Craiova a organizat un marş  stradal pe traseul Universitate – Piaţa „Mihai Viteazul”. Earth Hour este momentul în care ne putem hotărî să reciclăm, să mergem mai mult pe jos sau cu bicicleta, să facem dușuri mai scurte, să trecem la sursele regenerabile de energie sau să ne schimbăm obiceiurile de consum, bazat mai mult pe nevoi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.