Târgul de turism al Olteniei

Centrul Multifuncţional Craiova va găzdui prima ediţie a Târgului de Turism al Olteniei. La evenimentul care va debuta vineri vor fi prezenţi expozanţi din toată paleta de operatori care activează în industria turismului. Va exista şi o bursă a locurilor de muncă în domeniul turismului, ce va funţiona pe toată durata târgului.
Vizitatorii vor avea parte de o mulţime de oferte speciale pentru vacanţele din 2016, vor putea participa la tombole, la sesiuni de prezentări şi la conferinţe organizate în incinta târgului. La acest târg vor fi prezente atât agenţii de turism din România, cât şi 2 din Bulgaria.
O noutate în cadrul evenimentului o reprezintă prezenţa unei clinici medicale specializate în medicină dentară ce oferă servicii dedicate turismului medical. Pentru grupurile organizate ce vizitează târgul s-a pregătit un tur al oraşului Craiova, fiind incluse vizite la toate muzeele din oraş, cu intrarea gratuită.
Zona Olteniei, cu un mare potenţial turistic, are pentru prima dată ocazia de a fi promovată la un târg regional de turism. Organizatorii aşteaptă vizitatori într-un număr cât mai mare, aceştia putâd să viziteze târgul în perioada 18-20 martie, între orele 10:00 – 18:00.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.