Săptămâna francofoniei

„Săptămâna Limbii franceze şi a francofoniei”, la Craiova. Sunt mai multe activităţi cuprinse în calendar, dar cea mai importantă este Concursul-Festival Naţional Judeţean „Fete de la Francophonie”, ediţia a XX-a, tema fiind „Francophonie et cultures du monde”. Concursul este organizat de Asociaţia Română a Profesorilor de Limba Franceză – Filiala Dolj şi va avea loc, pe 18 martie la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova.

Este un concurs foarte aşteptat şi este organizat de ARPF, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi cu Liceul de Arte „Marin Sorescu”, gazda evenimentelor din ziua de 18 martie.

De 20 de ani, vocea francofoniei din sudul României se face auzită în luna martie, graţie Festivalului „Fete de la francophonie”. În fiecare an, sute de elevi din şcolile doljene ne invită la o călătorie creativă în lumea celor care preţuiesc şi împărtăşesc o valoare comună: limba franceză. Manifestările se vor desfăşura şi cu sprijinul Lectoratului Francez din cadrul Universităţii din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.