Concurs de melodii în franceză

Lectoratul Francez al Universităţii din Craiova şi Asociaţia Română a Profesorilor de Franceză organizează miercuri, de la ora 14 , la Sala Aula Buia a Facultăţii de Agronomie, concursul “ Chants, sons sur scene” – etapa locală, iar de la ora 20, cântăreţul haitian Belo, va susţine un concert.

Etapa locală a concursului “Chants, sons sur scene” se adresează elevilor şi studenţilor cu vârsta cuprinsă între 13 şi 25 de ani, repartizaţi pe trei categorii de vârstă. Concurenţii trebuie să interpreteze o melodie din anii 2000 în limba franceză. Câştigătorul fiecărei categorii va participa la etapa naţională, care se va desfăşura în luna mai, la Teatrul Municipal din Baia Mare. Din juriu va face parte şi cântăreţul haitian Belo, invitat de Organizaţia Internaţională a Francofoniei şi Ambasada Franţei în România.

Preţul unui bilet pentru concertul cântăreţului Belo este de 10 lei, bani ce vor fi folosiţi pentru achitarea cheltuielilor de călătorie a cântăreţului şi pentru organizarea etapei naţionale a concursului de la Baia Mare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.