Tramvaiele vor circula din nou

Veste bună de la RAT, se va relua circulaţia tramvaielor în Craiova. 1 aprilie este data oficială la care vor fi repuse pe şine mijloacele de transport în comun. Sorin Manda, directorul societăţii de transport, a anunţat că la finalul acestei luni se va face recepţia lucrării la firul de contact. Pe parcursul nopţilor vor fi efectuate probe ale tramvaielor conduse de vatmani astfel încât aceştia să îşi redobândească abilităţile după pauza de aproximativ 3 ani.

Pentru că în ultima perioadă s-au vehiculat foarte multe motive pentru care tramvaiele întârzie să fie repuse în circulaţie, reprezentanţii RAT Craiova au dezvăluit adevăratul motiv. Nu a fost făcută recepţia lucrării la firul de contact şi în lipsa acestui act tramvaiul nu poate rula pe traseele din oraş.

În perioada 24-31 martie se vor efectua pe parcursul nopţilor probe pentru tramvaiele care nu au mai rulat până în prezent, dar şi pentru vatmani astfel încât aceştia să îşi redobândească abilităţile după pauza de aproximativ 3 ani în care a fost reabilitată calea de rulare.

Costurile vor rămâne neschimbate, 65 de lei pentru un abonament lunar şi 2 lei pentru un bilet.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.