Şcoala Româno-Britanică

Şcoala Româno-Britanică, la Craiova. Acesta este cel mai nou parteneriat al Asociaţiei Române a Tinerilor cu Iniţiativă care doreşte, astfel, să împletească tiparele şi elementele teoretice învăţate de elevi cu practica. Şcoala Româno-Britanică – o şcoală cum toate ar trebui să fie – implementează proiecte de mai bine de 13 ani în România.

Şcoala Româno-Britanică, în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor cu Iniţiativă, are peste 370 de proiecte implementate. Aceasta propune un sistem de educaţie complementară pentru elevii de şcoală primară şi gimnaziu şi, totodată, metode interactive şi intuitive pentru corelarea noţiunilor teoretice cu practica.

Şcoala are la bază un program de dezvolare având scopuri multiple printre care se numără iniţierea de schimbări în viaţa comunităţii cu minim de stres, educarea şi motivarea oamenilor în a se ajuta pe ei înşişi, dezvoltarea leadership-ului şi crearea printre membrii comunităţii a unei conştiinţe civice.

Prin intermediul Şcolii Româno-Britanice, elevii de şcoală primară şi liceu pot beneficia de un sistem de educaţie integrată, proces care corelează cunoaşterea cu înţelegerea, aplicarea, analiza şi sinteza. Aceştia sunt evaluaţi periodic, la sfârşitul studiilor gimnaziale fiind pregătiţi corespunzător de examenele de evaluare naţională.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.