Familia tradiţională

Centrul de restaurare, conservare patrimoniu şi vizualizare al Facultăţii de Teologie a găzduit, astăzi, conferinţa “Familia tradiţională”. Invitaţii speciali ai evenimentului au fost lector universitar doctor Mihai Constantinescu de la Facultatea de Teologie din Craiova şi Silvia Cârţu, directorul Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” şi al Asociaţiei „Părinţi pentru Ora de Religie”, filiala Craiova.

Organizatorii au consemnat ziua de 8 martie oferind câte o floare doamnelor prezente la conferinţă. Tema principală a evenimentului a fost strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum, motivul principal fiind modificarea legii din Codul Civil actual în ceea ce priveşte căsătoria dintre soţi şi definiţia acesteia care să fie exemplificată textual ca reprezentând uniunea liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie.

Strângerea de semnături a început pe 20 februarie şi se va încheia pe data de 22 martie. Acţiunea se derulează în toate judeţele ţării, Doljul şi Gorjul fiind printre ultimele care s-au implicat.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.