AIESEC recrutează studenţi

Oportunităţi pentru studenţi de a face voluntariat. AIESEC Craiova a început recrutările de noi membri. Înscrierea se va derula pâ pe 14 martie. Studenţii vor face un stagiu de voluntariat prin intermediul programului Global Leaders, platformă ce le oferă posibilitatea de a participa la diferite proiecte, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Programul Global Leaders oferit de AIESEC este o platformă pentru dezvoltare și învățare creată de tineri, pentru tineri. Prin intermediul programelor Global Citizen, Global Talent și Global Entrepreneurs, AIESEC oferă studenţilor oportunitatea de a participa la diferite proiecte.

Pentru a deveni membri AIESEC, studenţii trebuie să urmeze o serie de paşi. Iniţial vor completa un formular care poate fi găsit la standul AIESEC din holul Universităţii din Craiova sau pe site-ul organizaţiei, ulterior va avea loc selecţia, în cadrul căreia aceştia vor lua parte la o serie de activități de grup. Apoi, potenţialii membri vor participa la un interviu, la un seminar de inducţie şi, după aceea, vor putea obţine calitatea de membru.

Studenţii dornici de a se înscrie pot alege dintr-un număr variat de domenii în care doresc să facă voluntariat, printre care se numără domeniul vânzări, marketing, management de proiecte sau resurse umane.

Beneficiile oferite de AIESEC sunt dezvoltarea capacităţii de a lucra în echipă, dobândirea calităţii de lider şi oportunitatea de a vedea lumea dintr-o perspectivă diferită pe durata internshipului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.