Evaluaţi pentru şcoală

Au început înscrierile pentru clasa pregătitoare, iar evaluările pentru copiii ai căror părinţi vor să-i dea mai devreme la şcoală sunt în toi. Pentru a putea fi înmatriculaţi, elevii trec printr-un mic test realizat de profesorii specialiști din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj. Evaluarea se va derula până pe 16 martie, iar înscrierile în clasa pregătitoare se vor desfăşura până pe 18 martie.

 

Copiii care nu împlinesc vârsta de șase ani până la începerea anului școlar, dar părinții își doresc să-i înscrie la clasa pregătitoare trebuie să treacă printr-o evaluare.

Evaluările au început săptămâna trecută și până în prezent au fost evaluați aproximativ 300 de copii. Cei care nu trec de prima evaluare mai pot fi testați și în toamnă.

Evaluările preșcolarilor se fac prin joacă astfel că testarea este o adevărată plăcere atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţii acestora.

Evaluările se deruleză în intrevalul 10.00 – 18.00, atât în județ, cât și în Craiova. Potrivit directorului CJRAE Dolj, părinții pot depune solicitări pentru evaluarea copiilor și după aceste date.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.