Ateliere în incinta şcolii

Liceul Tehnologic „George Bibescu“ din Craiova a reuşit după 19 ani să aducă atelierele pentru practică în şcoală. Până acum câteva zile, ele au funcţionat în curtea Colegiului Naţional “Nicolae Titulescu”. Cu ajutorul fondurilor europene, dar şi cu sprijinul autoritaţilor locale şi naţionale aceste ateliere au fost realizate la standarde europene. Elevii îşi desfaşoară  activitatea de practică  în condiţii moderne în meseriile prevăzute în planificarea unităţii şcolare.

 

Ateliere, internat pentru elevi, cantină, dar şi locuinţe pentru cadrele didactice, toate se regăsesc acum în noul campus al Liceului Tehnologic “George Bibescu”. Valoarea acestuia se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

Managerul unităţii de învăţământ preuniversitar  a făcut tot posibilul ca elevii să nu se mai deplaseze la Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu’’pentru a face orele de practică.

La cursurile de liceu, copiii sunt școlarizati în meserii precum  tehnician mecatronist, tehnician mecanic pentru întreținere și reparații şi tehnician electrician electronist, iar în învățământul profesional la specializarea de mecanic auto.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.