Cadouri dulci

Doar două zile ne mai despart de Valentine’s Day, iar craiovenii dispun de o ofertă foarte bogată atunci când vine vorba de cadouri pentru îndrăgostiţi. Dulciurile s-au reinventat şi pot transmite mesajele de iubire sub formă de brioşe, torturi şi biscuiţi cu inimioare.

Cu aromă discretă, florală, plină de iubire şi de “vino-ncoa”, dulciurile realizate în magazinele de profil sunt dedicate zilele acestea îndragostiţilor. Brioşele cu inimioare au luat locul cadourilor tradiţionale, iar prin unicitatea decorării prăjiturilor sunt la mare căutare în aceste zile dedicate iubirii.

Costurile la care se ridică un astfel de cadou dulce sunt accesibile şi pot varia în funcţie de complexitatea modelelor cerute şi a ingredientelor folosite.

Brioşele, la modă astăzi, se fac uşor, din aluat de cozonac, respectiv aluat dospit şi pot fi decorate în zeci de feluri. Acestea sunt versatile, pot avea o varietate de arome şi ingrediente: brioşe-aperitiv, brioşe de fructe, de ciocolată sau cu o multitudine de alte creme.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.