Basme la “Colibri”

Teatrul Colibri îi aşteaptă pe cei mici, în acest weekend, cu două fascinante poveşti. “Frumoasa din pădurea adormită” şi “Pinocchio” îşi vor face apariţia pe scena de la “Colibri” pentru a-i transpune pe micuţi într-o lume a basmelor.

Sâmbătă, de la ora 18.00, publicul se poate bucura de ”Frumoasa din pădurea adormită”, celebrul basm al Fraţilor Grimm adus în scenă pe un scenariu şi în regia lui Cristian Pepino. Scenografia este realizată de Vlad Tănase, iar muzica îi aparţine lui Dan Bălan.

Duminică, de la ora 11.00, intră în scenă “Pinocchio”, cu tot cu năzdrăvăniile lui, în spectacolul ce-i poartă numele, adaptare după Carlo Collodi, scenariul şi regia Cristian Pepino. Muzica este o creație a lui Dan Bălan.

Cele două spectacole se înscriu în ciclul “ Fabrica de Poveşti”, care mai pregăteşte numeroase alte surprize pentru copii, dar şi pentru craiovenii de toate vârstele.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului “Colibri”, iar preţul unui bilet este de 7 sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.