„Săptămâna prevenirii criminalităţii”

Poliţia a dat startul campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”. Ajunsă la a 10 a ediţie, campania se va axa pe activităţi în teren de distribuire de materiale preventive şi informare.Timp de 5 zile se vor desfăşura activităţi de prevenire pe tipuri de infracţiuni. Acţiunea este rezultatul unei iniţiative la nivel naţional a Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Ca și în anii precedenți, acțiunea vizează sensibilizarea cetățenilor în legătură cu importanța prevenirii criminalității, necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție și consecințele asociate comiterii de infracțiuni.

Astfel, vor fi abordate, în ordine: prevenirea furturilor, prevenirea violenței, prevenirea delincvenţei juvenile, prevenirea victimizării minorilor şi siguranţa rutieră.

Printre partenerii acestei campanii sunt Inspectoraul Şcolar Judeţean, Penitenciarul de Minori Tineri, asociaţii, Crucea Roşie şi Casa de Cultură a a Sindicatelor Craiova .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.