Campanie de colectare a deseurilor

Locuitorii orașului sunt invitați sa scape de deșeurile electrice și electronice. Timp de doua zile Primăria Municipiului Craiova organizează la nivel local campania de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice.
Primăria Municipiului Craiova, prin S.C. Salubritate Craiova S.R.L, organizează Campania de Colectare a Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice după următorul program:
  – între orele 8:00-10:00, deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti; iar cei care locuiesc la casă le vor depozita în faţa porţii, anunţând în prealabil dispeceratul S.C. Salubritate Craiova S.R.L., la numărul de telefon 0251/422 733.
 Dispeceratul S.C. Salubritate Craiova S.R.L va prelua apelurile vârstnicilor, ale persoanelor cu probleme de sănătate şi ale celor care deţin deşeuri voluminoase sau în cantităţi mari în vederea colectării acestora de la domiciliu;
   – colectarea DEEE de la agenţii economici se va realiza în baza unei solicitări (cu specificarea tipului şi cantităţii deşeurilor deţinute precum şi a persoanei de contact).
   – după ora 10:00 va avea loc colectarea şi transportul deşeurilor către centrele de colectare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.