Competiție culinară
Cei mai buni elevi bucătari au concurat, astăzi, în cadrul etapei regionale a Concursului de meserii. S-au calificat elevi din 3 județe, Olt, Vâlcea și Dolj. Aceștia și-au dovedit priceperea, talentul și măiestria în etapa anterioară. Liceenii din 3 unități de învățământ profesionale au pregătit pentru juriu papanași, după testarea cunoștințelor teoretice în cadrul unei probe scrise.
Doljul a găzduit, astăzi, etapa regională a Concursului de meserii destinat elevilor din învățământul preuniversitar specializat pe alimentație. Au fost calificați 3 elevi din Olt, Vâlcea și Dolj. Liceenilor le-au fost testate atât cunoștințele practice, cât și cele teoretice. În cadrul probei practice, concurenții și-au dovedit abilitățile în prepararea de papanași.
Prin astfel de competiții, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj dorește încurajarea elevilor din învățământul profesional și dezvoltarea școlilor de arte și meserii.