S-a deschis primul hipermarket Carrefour din Craiova: oferte atractive și bunătăți de soi din Oltenia

Cel de-al 45-lea hipermarket Carrefour din țară și-a deschis porțile în incinta Promenada Craiova (Calea Severinului, nr. 61), cu oferte speciale, surprize și premii.

Clienții pot participa în perioada 5 octombrie – 5 noiembrie la tombola cu premii, prin care au șansa să câștige unul dintre cele 100 de carduri cadouri în valoare de 500 de lei, în schimbul unui bon de cumpărături în valoare de minimum 100 de lei înregistrat pe site-ul: https://lp.carrefour.ro/deschidere-craiova/.

Proaspăt, din Oltenia

Noul hipermarket își așteaptă clienții cu game variate de produse locale, printre care se numără delicioasele lactate de la „Artego,” mezelurile de la producătorii locali „Teldo” și „Mălina”, dar și fructe și legume de la fermieri locali, precum „Pomiviticola” (struguri, mere), „Nuova Frutticultura Rumena” (piersici, nectarine, gutui, mere), „Vanca Petre IF” (ardei gras, kapia, vinete, gogoșar, ardei iute), „Sere Universal” (castraveți, dovlecei), „Afi Prod Legumbio” (varză, conopidă, ardei gras, vinete), „Allegro Bio Prod” (ardei gras, vinete, gogoșar, conopidă, kapia, verdeață), „Isbiceanu Marius Minus PFA” (varză, kapia, vinete), „Agrifarm” (roșii, castraveți), „Big Val Com” (mere) și „Asociația Composesorală 818 Uricani” (ciuperci).

Carrefour susține producătorii și economia locală

Alături de recolta producătorilor apreciați în zonă, în noul magazin Carrefour se găsesc fructe și legume românești provenind din Grădinile noastre din: Brezoaele, Vărăști, Voinești, Huși, Ostrov, Însurăței, Tărgu Secuiesc, dar și produse certificate Filiera Calității, cum ar fi carnea Black Angus și păstrăvul Zăganu, dezvoltate în baza unor condiții stricte de calitate, în cadrul a peste 150 de puncte de verificare.

În ceea ce privește gama de produse marcă proprie, Carrefour a eliminat 100 de aditivi controversați din procesul de producție, pentru a face loc aromelor autentice. Universul Carrefour pune la dispoziție un portofoliu extins de produse, atât mărci proprii, precum Drag de România, La Piața Carrefour sau Carrefour BIO, cât și mărci naționale și internaționale.

Mai mult, vinurile din programul unic în România, Deschidem Vinul Românesc, recunoscute la Roma, Milano sau New York, vor putea fi găsite pe rafturile noului magazin Carrefour din Craiova. Programul cuprinde etichete regionale, inclusiv din regiunea Oltenia, de la crame recunoscute pe plan local:  Avincis, cu brandurile Amfiteatru și Olt de Vie, din selecția Exclusiv; Viile Almaj, Negrinni, Catleya, Vie Vin Segarcea, din selecția Regional; Crama Oprișor, Vinarte, Domeniile Sâmburești, din selecția Premium.

Universul Carrefour – disponibil în noul magazin fizic sau direct în buzunarul clienților, pe mobil

Magazinul include în oferta sa produse alimentare și non-alimentare, cum ar fi: electrocasnice, veselă, produse de igienă sau pentru casă și grădină, produse cosmetice sau jucării. Totodată, noua colecție de haine TEX, potrivite pentru sezonul rece, va fi disponibilă încă de la deschidere.

Toate aceste produse pot fi achiziționate atât în magazinul fizic, cât și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro, BRINGO si Glovo.

Craiovenii au acum posibilitatea să acceseze cele peste 35.000 de produse, atât în magazinul fizic, cât și online, prin intermediul aplicației Carrefour, al site-ului carrefour.ro sau al platformelor partenere BRINGO și Glovo.

BRINGO, platforma românească de personal shopping care efectuează livrări în timp record, de la 90 de minute, la 30 sau chiar 15 minute, oferă un univers cu multiple opțiuni, din care clienții pot alege cum preferă să intre în posesia cumpărăturilor, cu livrare direct acasă sau gata pregătite în hipermarket pentru ridicare personală, prin opțiunea Click & Collect.

Totodată, din secțiunea Hipermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite de magazinul Carrefour Craiova, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute.

Atunci când faci cumpărăturile la Carrefour, faci și bine

Toți cei care fac cumpărături în noul hipermarket sunt invitați să acceseze programul Act For Good, disponibil în aplicația Carrefour, prin care clienții pot acumula puncte de loialitate pentru a beneficia de oferte, discounturi, experiențe diverse și au ocazia de a susține comunitatea prin fapte bune.

În plus, în locul special amenajat în magazin, se pot dona alimente neperisabile pentru persoanele din comunitățile defavorizate, în cadrul proiectului Banca de alimente, dezvoltat alături de Crucea Roșie Română.

Hipermarketul este deschis de luni până duminică, între orele 07:00 – 22.00. Cu o suprafață de vânzare generoasă, magazinul pune la dispoziția clienților un mix de șapte case tradiționale și unsprezece case de tip self checkout.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.