ANIMALELE DE COMPANIE DIN CRAIOVA AU, ȘI ELE, PROPRIUL HIPERMARKET! MAXI PET A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN ÎN ELECTROPUTERE PARC

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINEVENITE ÎN MAGAZIN

PARCARE GRATUITĂ | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE

 

Maxi Pet, magazinul animăluțelor de companie, și-a deschis porțile în Craiova, în incinta Electroputere Parc (Aripa de Vest).

500 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 de produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie.

Animăluțele de companie sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Ne oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care, merită tot ceea ce este mai bun – atât în ceea ce privește atenția, cât și grija pe care le-o purtăm.

Ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele de companie ca fiind parte din familie, invitându-le, cu drag, în magazin. Ne face plăcere să le vedem cum te însoțesc la cumpărături, cum își adulmecă hrana preferată sau își aleg jucăriile și, desigur, să le și cunoaștem.

Cu peste 20 de ani de experiență în regiune, căutăm să ne asigurăm că fiecare client va putea găsi hrana sau accesoriul perfect pentru animăluțul său. Oferim mărci economice, premium și super premium; avem game proprii, de cea mai bună calitate și sănătoase. Prețuim diversitatea și acordăm atenție tuturor animăluțelor de companie, pufoase sau nu.

 

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Un alt detaliu important căruia îi acordăm atenție este prețul. Maxi Pet promite să îți ofere cel mai bun raport calitate – preț. Periodic, vom pregăti diverse oferte speciale, disponibile în magazin și/sau online.

 

Maxi Pet – consultantul tău de încredere

Maxi Pet realizează cât de important este locul blănoșilor în cadrul familiei. Mihai Bărbieru, Manager Magazin Maxi Pet Craiova ne-a explicat că „la Maxi Pet Craiova, ca și în celelalte magazine, de altfel, ne concentrăm pe a le oferi (n.r. animalelor de companie) cea mai bună experiență – una care să le asigure o viață cât mai lungă și fericită. Proprietarii se pot baza pe noi pentru a răspunde întrebărilor despre sănătatea, alimentația și igiena animăluțelor. Ne mândrim cu faptul că, în magazin, vor găsi o farmacie veterinară și medici veterinari pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire”.

În plus, pentru momentele în care este dificil să-ți dai seama de ce anume ai nevoie, consultanții Maxi Pet sunt pregătiți să te ajute cu cele mai bune soluții pentru fiecare situație și să te ghideze către cel mai potrivit produs. De asemenea, orice întrebare ai avea, o poți adresa și pe website, www.maxi-pet.ro, la secțiunea Întreabă Veterinarul.

 

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate

Comunitățile locale sunt organisme vii, aflate într-un continuu proces de schimbare. Pentru că nici Maxi Pet nu există ca entitate independentă, ne dedicăm întregii comunități, ne adaptăm constant și ne reinventăm astfel încât să răspundem nevoilor tuturor iubitorilor de animale.

Susținem, în orice moment, animăluțele fără stăpân, implicându-ne în campanii de adopție, donând hrană și accesorii sau promovând instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Craiova și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.

În concluzie, Maxi Pet Craiova se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse, cele mai bune prețuri de pe piață și servicii de cea mai bună calitate. Toate acestea într-o manieră convenabilă pentru tine!

Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, creat în întregime pentru tine și animăluțul tău.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram și YouTube.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.