O vară în studenție

   Zi plină pentru elevii din cadrul proiectului ROSE. Facultatea de Inginerie Electrică  desfăşoară, în această perioadă, Şcoala de vară . 52 de elevi participă la activitățile desfășurate la Universitatea din Craiova, aceștia provenind din 5 licee din zona Olteniei . Elevii  îmbină activităţile de iniţiere în inginerie susţinute de cadre didactice universitare din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică cu activităţi recreative, vizite la muzee ,excursii  dar și plimbări cu bicicleta.

  Școala de vară a  Facultății de Inginerie Electrică este în plină desfășurare. Elevii de la 5 licee din Oltenia au un program încărcat. Aceștia participă la cursuri, dar și la demonstrații în ateliere.

  Elevii au fost tare încântați de modul cum și-au petrecut ziua de astăzi la Școala de vară.

   Elevii au putut afla cum este viața de student, dar și care sunt avantajele continuării studiilor liceale și universitare. Cu ajutorul cadrelor didactice, elevii au intrat în contact atât cu mediul academic, cât și cu angajatorii din Craiova. Scopul proiectului ROSE este de a oferi ocazia unei experiențe universitare timpurii și să îi ajute în alegerea unei rute educaționale și profesionale cât mai potrivite.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.