Şcoala de vară „Constantin Brâncuşi”

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează, în această perioadă, cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi”. Cea de-a  XX-a  ediţie reunește 14 tineri din Italia, Spania, Grecia, Turcia și Cehia.

  Tineri din patru  ţări  participă la Școala de vară “Constantin Brâncuşi” la Universitatea din Craiova.  Timp de o lună, 14  tineri vor învăţa limba română,  vor face cursuri de cultură şi civilizaţie românească şi vor vizita obiective turistice din Oltenia. Cursurile sunt predate în funcţie de nivelul de limbă română al studenţilor participanţi pe două grupe: începător şi avansat. Cursurile şcolii de vară sunt organizate de Departamentul de Limbi Moderne Aplicate.

  Nu vor lipsi din programul Şcolii de vară „Constantin Brâncuşi” vizite la muzeele din Craiova și plimbări în Centrul Vechi al Craiovei, Piaţa „Mihai Viteazul”, Grădina Botanică, Parcul „Nicolae Romanescu” sau Parcul Tineretului. De asemenea, studenţii vor participa la ateliere de lucru interculturale.

  Pe   26  iulie, studenţii vor susţine testul final de limbă română, vor primi   certificatele de competenţă lingvistică conform cadrului european comun de referinţă pentru limbi şi va avea loc seara festivă cu o cină tradiţională românească.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.