Admitere la Facultatea de Educație Fizică și Sport

S-a dat startul înscrierilor la Universitatea din Craiova. De azi au început înscrierile la Facultatea de Educație Fizică și Sport. Pentru cei interesați sunt oferite locuri la buget sau taxă, specializările  sunt Educație fizică și sportivă și Kinetoterapie și Motricitate specială.

 La Facultatea de Educație Fizică și Sport, înscrierile se vor face până în data de  18  iulie , iar probele de concurs vor fi susținute în zilele de 19 20 ,21  iulie. Afișarea rezultatelor se va face pe data de 23 iulie.

 Pentru specializarea Educație Fizică și Sportivă:Media generală a concursului de admitere se calculează astfel:30%nota la atletism+30%nota la gimnastică+30%nota de la o ramură sportivă opțională+10%media de la bacalaureat.Pentru specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială: Media generală a concursului de admitere se calculează astfel:25% nota la atletism + 25% nota la gimnastică + 40% nota test biologie + 10% media de la bacalaureat. Facultatea  dispune de o bază materială la standarde europene.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.