Mecanica îşi aşteaptă studenţii

Absolvenţii de liceu care vor să devină studenţi ai Facultăţii de Mecanică  au la dispoziţie  10 zile pentru a-şi depune dosarele de înscriere. Pentru admitere, Facultatea de Mecanică are disponibile 213 locuri bugetate . Inscrierile pentru licenta se vor desfasura  pe data de 23 iulie iar pentru master pana pe 17 iulie

  Facultatea de Mecanică a dat startul înscrierilor pentru anul universitar 2019-2020. Sunt scoase la concurs 213 locuri la Buget și 117 la Taxă. Domeniile unde se pot înscrie  absolvenții cu diplomă de bacalaureat sunt: Inginerie industrială, Ingineria autovehiculelor, Ingineria transporturilor și Inginerie civilă.

 Aparatură de înaltă performanţă şi corpul profesoral foarte bine pregătit sunt doar câteva dintre avantajele de care beneficiază tinerii care aleg să studieze la Facultatea de Mecanică din Craiova.

 Pentru master sunt scoase la concurs 133 de locuri la Buget și 167 la Taxă.

 Facultatea de Mecanică are colaborări cu numeroase universități de profil din lume. Între acestea se regăsesc instituții de învățământ superior din Canada, Statele Unite ale Americii, Belgia, Elveția, Germania, Franța sau Anglia.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.